TOTS JUNTS APRENEM A CUINAR!!!!!

Compartim receptes de cuina amb els usuaris del CIM, vells amics nostres

El passat dijous, 15 de febrer, els alumnes del grup E1 hem elaborat una recepta de cuina juntament amb nois i noies del CTO i de la residència del CIM.

Aquesta vegada ens ha tocat a nosaltres pensar quina recepta elaboraríem tots plegats. Vam decidir fer PIZZES ROLL’S,  unes pizzes diferents a les que acostumem a menjar. No era la primera vegada que les fèiem, fa uns mesos les vam fer per vendre-les a la Paradeta dels Esmorzars. Van tenir tant d’èxit que vam pensar que estaria bé poder ensenyar com fer-les als nois i noies que també fan el taller de cuina com nosaltres.

Només arribar vam tenir una gran alegria, vam veure que cuinaria amb nosaltres una excompanya de grup, el fet de retrobar-nos amb antics amics ens fa molta il·lusió.

Un cop fetes les presentacions, ja ens vam posar mans a l’obra: vam explicar quins ingredients i estris necessitàvem i quins passos havíem de seguir per fer-les.

Quan ja tots ho vam tenir clar, ens vam dividir per grupets  i vam començar a preparar. Va ser molt divertit elaborar-les entre tots. Ens ho vam passar d’allò més bé!!!

A final de curs tornarem a repetir l’experiència, aquesta vegada seran ells els que pensaran una nova recepta. Ens han dit que ja l’han escollit, però no ens volen dir quina és perquè volen que sigui una sorpresa; només ens han assegurat que ens lleparem els dits de tan bona que serà.

Categoria:
Projectes i tallers