PER FI ... AL JARDÍ BOTÀNIC

El grup F torna a sortir a peu per descobrir els jardins de Montjuïc.

Ja sabeu que el nostre grup està visitant a peu els racons bonics i interessants de Montjuïc. Però encara no havíem anat al Jardí Botànic, i això que és molt famós!

Per fi hem fet aquesta excursió tan esperada. Només arribar allà hem esmorzat una mica per recuperar-nos de la caminada i agafar forces per a la visita. En aquest jardí hi ha moltíssimes espècies de plantes de tot el món: Austràlia, Àfrica, tota la zona Mediterrània, Canàries, Amèrica .... hem pogut passejar una estona i sobretot ens hem fixat en els cactus, perquè són grans i espectaculars. També hem vist nenúfars, que són plantes que creixen sobre l'aigua. I com que és primavera, no hem pogut resistir-nos a fer-nos fotos al costat de boniques flors.

Mireu les fotos i veureu quin matí més bonic hem passat. Això sí, anàvem ben preparats per a la calor amb les nostres gorres, ulleres de sol, crema de protecció solar, aigua ... fins i tot ens hem posat repel·lent per als insectes!

Com sempre que sortim per Montjuïc, hem estat molt a gust gaudint junts de l'aire lliure i el paisatge. I hem comprovat que si volem conèixer bé el Jardí Botànic hi haurem de tornar, perquè és molt gran i només hem vist un trosset. Ja tenim excusa per fer una altra excursió!

Categoria:
Sortides