MMM!!! QUINA XOCOLATA MÉS BONA

Dimarts 25 i dimecres 26 d’abril els grups B1 i E1 vam visitar el Museu de la Xocolata

Tots dos grups vam anar a visitar el  museu i  fer un taller que es deia “Artistes de la xocolata”.

Només arribar ja ens esperava una noia molt simpàtica que ens va acompanyar a la sala on faríem el taller. Abans de començar a treballar amb la xocolata, ens va explicar i ensenyar de quin arbre es treu el cacau, quin és el seu fruit, a quines parts del món es cultiva i quin és el procés que s’ha de seguir per fer la xocolata. També ens va explicar les diferències entre les xocolates que podem trobar al mercat: la negra, la xocolata amb llet i la blanca.

Un cop acabada l’explicació va començar la part més divertida: l’experimentació!!!  Ens va agradar molt tocar el fruit, les llavors i les fulles, que no ens imaginàvem que fossin tan grans.

Després cada alumne va poder fer una figureta de xocolata amb un motlle que cadascú va escollir i amb una mànega de xocolata el vam emplenar i el vam posar al congelador.  Mentre les figures es refredaven cadascú va fer un dibuix amb xocolata líquida que en pocs minuts es va fer sòlida i qui va voler la va poder menjar allà mateix.

En acabar el taller vam poder donar una volta pel museu i veure màquines i eines antigues que es feien servir per elaborar la xocolata i unes quantes figures que estaven exposades en vitrines.

Us afegim unes quantes fotos perquè pugueu veure com ens ho vam passar de bé.

Categoria:
Sortides