L’escola rep la visita del Punt Verd Mòbil Escolar.

Un curs més aprofitem la visita del PVME per llençar tots aquells residus  que no podem tirar als contenidors habituals.

El passat dimarts vam rebre la primera visita, d’aquest curs, del PVME. Comptar amb aquest recurs permet que siguin els propis alumnes els protagonistes d’aquesta activitat relacionada amb la recollida selectiva i el reciclatge.  Ells mateixos, amb la nostra ajuda i la dels dos responsables del camió, son els encarregats de lliurar aquests residus especials que per les seves característiques han de seguir un canal específic de recollida i tractament a favor d’una millor gestió ambiental.

En aquesta ocasió han estats els grups dels alumnes més grans de l’escola, acompanyats d’uns quants usuaris del CIM els encarregats de lliurar els objectes, eines, materials o joguines velles que teníem a  l’escola o que han portat de casa.

El camió de recollida selectiva tornarà a visitar-nos al mes de febrer i de ben segur que des d’ara fins llavors haurem acumulat forces residus per llençar.

Categoria:
Escoles+sostenibles