ELS ALUMNES DEL GRUP E1 HEM PARTICIPAT EN L’ACTE DE CLOENDA DE LES ESCOLES+SOSTENIBLES CURS 2023-24

GAUDIM DEL MAR!!!!

Juntament amb altres escoles hem passat un matí al Parc de Poble Nou, fent diferents activitats relacionades amb el mar.

Hem començat fent un seguit de jocs relacionats amb els fons marins. Hem vist que el fons és tan fosc que sembla que sigui de nit. Hi viuen peixos molt diferents: uns punxen, d’altres són suaus, tots tenen formes i colors diferents.

També hem vist que hi viuen unes plantes allargades que ens fan pessigolles, que es diuen algues; hem pogut passar per sota d’elles.

Al mar les onades ens fan anar amunt i avall. Nosaltres ens ho hem pogut imaginar movent una tela molt gran que semblaven onades. 

Per acabar aquests jocs hem jugat amb cèrcols de diferents textures, grandàries i colors, com fan els dofins.

Seguidament, hem participat en el taller d’art mural. Entre tots polvoritzant pintures dels colors del mar en una roba i també estampant amb esponges diferents animals marins, hem fet un mural de com ens agradaria que fos el mar. Volem un mar ben net, on no arribin els plàstics ni les deixalles que tant de mal fan a la fauna marina.

Ja coneixíem de la importància que els plàstics no arribin al mar perquè com ja sabeu tots, a les colònies vam anar al Centre de Recuperació d’Animals Marins i vam poder constatar el mal que aquests materials fan a les tortugues.

Ha estat un dia en el qual hem après moltes coses jugant de forma cooperativa, que és la manera més divertida d’aprendre.

Categoria:
Escoles+sostenibles