Ja és el moment de plantar tomaqueres i …!

Els alumnes del grup E1 fem la darrera plantada d’aquest curs a l’hort a terra.

Per aconseguir una bona collita abans de plantar vam haver d’arrencar les males herbes i algunes plantes que no havien crescut. Vam airejar la terra i li vam afegir més compost. Totes aquestes tasques les vam començar a fer els darrers dies del mes de març i les vam continuar al tornar de les vacances de Pasqua.    

Un cop ja teníem ben preparada la terra vam comprar enciams de tres varietats diferents, cebes tendres i unes quantes tomaqueres de cirerols.

El dijous i divendres passat vam plantar aquestes verdures i també les vam regar perquè comencin a créixer. Quan vam acabar la plantada vam fer un mural de quines coses els hi calen a les plantes per poder créixer.

Quan hagin crescut una mica les tomaqueres els hi haurem de posar una canya perquè són plantes enfiladisses i necessiten que les lliguem a una canya per poder créixer.

I com a partir d’ara començaran a pujar les temperatures haurem d’anar regant més a sovint.

Esperem que abans que arribin les vacances d’estiu ja puguem fer una bona collita d’enciams, cebes i tomàquets cirerols. Amb tot el que haguem collit podrem fer en el taller de cuina una bona amanida i fins i tot ens podrem endur a casa alguna d’aquestes hortalisses.

Categoria:
Escoles+sostenibles