ELS ALUMNES D’INFANTIL GAUDEIXEN DE LA VISITA DEL PUNT VERD MÒBIL ESCOLAR.

Per tercera vegada ens torna a visitar!!!

Aquest curs el Punt Verd Mòbil Escolar ens ha visitat:  el 17 de novembre, el 10 de març i per últim el divendres 9 de juny.

Els alumnes del Parvulari, els dels grups A1 i A2 són els que han participat d’aquesta darrera visita.

Els operaris, que són molt amables i sempre ens ajuden, han baixat els contenidors del camió a terra perquè cada alumne pugui dipositar els residus que ha portat de casa i algun dels que hem generat a l’escola. Malgrat que el camió és nou, només té un any, els alumnes no poden accedir al seu interior perquè no és accessible per a les cadires de rodes.

Tots els nens i nenes han dipositat residus que han portat de casa com: piles, càpsules de monodosi de cafè no compostables, mòbils, estris de cuina que ja no funcionen, sabates i roba. A més a més d’aquests residus, també han pogut dipositar en els diferents contenidors residus que hem generat a l’escola i els que han portat els professionals com: fluorescents, cartutxos de tinta, tòners, discos durs i petits electrodomèstics com batedores i fins i tot un microones. Perquè cada alumne sàpiga en quin contenidor ha de dipositar el seu residu, aquests tenien enganxades fotografies dels objectes que es podien dipositar.

Volem aprofitar aquest escrit per donar-vos les gràcies a totes les famílies i a tots els professionals que col·laboreu amb nosaltres aportant residus.  Amb les vostres aportacions posem un gra de sorra a favor del medi ambient!!! 

Categoria:
Escoles+sostenibles