Presència en el 46th World Hospital Congress

La Fundació Aspace Catalunya aconsegueix tenir dos pòsters científics i una ponència en el Congrés Mundial d’Hospitals

La Fundació Aspace Catalunya ha estat present, per segon any consecutiu, en el 46è Congrés Mundial d'Hospitals de la Federació Internacional d'Hospitals (IHF), que ha tingut lloc en el Centre de Congressos de Lisboa, Portugal, durant l’última setmana d’octubre. S’ha de tenir en compte que és un acte internacional de renom en l’àmbit sanitari, ja que és l’únic congrés que connecta a representants dels diferents sistemes sanitaris mundials, com ara representants d'hospitals, serveis i organitzacions sanitàries, administracions públiques, patronals, etc. L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és promoure la col·laboració, compartir coneixements i fomentar les bones pràctiques en lideratge i innovació en el camp de la salut.

Elena Puigdevall i Grau, directora general de la Fundació Aspace Catalunya, ha intervingut com a ponent en el World Hospital Congress. En la seva presentació, Puigdevall ha explicat els orígens i l'evolució de la Fundació Aspace Catalunya, destacant la seva visió i compromís amb l'excel·lència en l'atenció a les persones amb trastorns del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitats. Ha il·lustrat aquesta visió mitjançant una presentació visual i captivadora, on ha desenvolupat el significat i la importància del concepte lideratge, i de quina manera influeix l’estratègia i la governança per convertir l’entitat en una organització referent en el model d’integració salut, social i educatiu.

A més de la participació de la directora general, la Fundació Aspace Catalunya ha estat representada en el congrés amb dos pòsters científics. El primer d’ells, titulat “Patient experience through applied innovative technologies: neurodevelopmental disorders, cerebral palsy and multiple disabilities”,  elaborat per Carlos Varela, director d'Operacions Transversals i àmbit Social. En aquest pòster es va destacar el poder transformador de la tecnologia en la cura de les persones, ja que millora la seva accessibilitat, la qualitat de vida i l’autonomia.

El segon pòster, sota el nom de "Integrated care model in the fields of health, social, and education: for people with neurodevelopmental disorders, cerebral palsy and multiple disabilities", presentat per Tamara Biedermann, directora de l'àmbit de Salut. El cartell, explicava com el model d'atenció integrada ha permès desenvolupar i promoure activitats en el marc sanitari, social i educatiu, amb l'objectiu de prevenir la dependència i promoure l'autonomia de les persones amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

La Fundació Aspace Catalunya manté un compromís constant amb l'excel·lència i la innovació en l'atenció a les persones amb trastorns del neurodesenvolupament. La seva participació en el Congrés Mundial d'Hospitals reforça la seva posició com a referent en el model d’integració sanitari, social i educatiu, i la seva determinació a assolir els seus objectius amb un lideratge basat en valors i una visió de futur innovadora.

Fes un cop d'ull a les publicacions de: 

 

Categoria:
Institucional