Misió, visió, valors

Qui som

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961 per un grup de pares amb la missió d’atendre a les persones afectades per paràlisi cerebral amb un model assistencial innovador que ja integrava la multidisciplinarietat en el tractament i rehabilitació de la persona.

Missió

La raó de ser de la Fundació, entitat sense ànim de lucre, és l'atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament, així com a les seves famílies. Aquesta atenció té un caràcter multidisciplinari i abasta els àmbits de la salut, educatiu i social, al llarg del cicle vital de les persones ateses, oferint una cartera de serveis ajustada a les necessitats de les persones i a criteris de sostenibilitat.

ASPACE desenvolupa la seva activitat amb vocació de millora contínua i d'innovació, que inclou l'activitat docent.

Visió

Volem que ASPACE sigui una entitat de referència en l'atenció a persones amb paràlisi cerebral, en la formació dels professionals i en l'experiència, qualitat i excel·lència de servei.

Valors

El RESPECTE als usuaris i les seves famílies així com als companys. Aquest respecte es manifesta en un tracte afectuós i en la il·lusió que posem en la nostra tasca.

La FLEXIBILITAT i l'adaptació a les necessitats de la demanda, amb capacitat innovadora.

El COMPROMÍS SOLIDARI a garantir la sostenibilitat d'ASPACE, col·laborant activament en el bon funcionament dels serveis i en mantenir i millorar l'eficiència.

COMPARTIR EL CONEIXEMENT I LES BONES PRÀCTIQUES, per orientar la nostra activitat quotidiana els màxims nivells d'eficiència i excel·lència.

El COMPROMÍS A DIFONDRE a la societat el coneixement sobre la paràlisi cerebral o com treballem per tractar-la.