Vibrem!

Aquesta setmana els alumnes del grup E2, hem fet un taller sensorial sobre la vibració!

En el grup E2, cada dimecres, fem el Taller de les Sensacions. Cada dues setmanes es treballen sensacions diferents i, aquest mes, hem treballat la VIBRACIÓ. Que divertit! Ho hem pogut experimentar a través de diversos materials.

Hem utilitzat vibradors més petits, d'altres més grans... Alguns d'ells els agafaven i els tocaven. D'altres preferien sentir-ho a través de les diferents parts del cos, com ara la panxa, els peus o l'esquena.

Ens ho hem passat d'allò més bé! Hem creat un espai de confiança, relaxació i una atmosfera que ens ha permès conèixer-nos millor i experimentar amb el nostre cos i les nostres emocions conjuntament. De fons, hem posat música que simula el soroll de la vibració i, a la pantalla, un fons de colors i elements en moviment, per accentuar l'objectiu de l'activitat. Concretament, hem emprat el so de l'instrument Didgeridoo, un instrument de vent d'origen australià.

Obrien els ulls i somreien. D'altres es quedaven entusiasmats amb aquesta sensació. Alguns els tocaven i, de seguida, treien la mà. Però, tornaven a fer l'apropament cap a l'objecte. Vam posar unes màrfegues a terra i ens vam estirar amb ells. En acabar l'activitat, vam posar música relaxant per tal que contrastessin la sensació de la vibració i la no vibració, i per tal que sentissin amb més intensitat el cos.

L'objectiu de l'activitat és que notin el seu cos i que augmentin l'exploració de l'entorn i de noves experiències sensorials i emocionals. Podem afirmar que ha sigut una sessió molt profitosa i divertida!

 

Categoria:
Activitats