Treballar la tardor a nivell sensorial vol dir mirar, tocar, olorar i tastar materials, elements o aliments propis d’aquesta època de l’any.
Al llarg d’aquestes últimes setmanes el grup C2 hem realitzat diferents activitats on els protagonistes han sigut els sentits i l’estació de l’any en la que ens trobem.
Es tracta d’aconseguir a través d’aquests estímuls sensorials que els nostres alumnes puguin conèixer o reconèixer depenent de les seves capacitats, la tardor i les seves característiques.
Us deixem algunes imatges de dues de les activitats que hem dut a terme:
- El TOCA-TOCA amb pinyes, fulles, escorces, castanyes, etc.
- El TAST de kakis, taronges, kiwis, moniatos, mandarines i magranes.
Els alumnes amb disfàgia que no poden menjar per boca han tastat aquestes fruites a través d’escuma airejada feta amb l’Air instant de Smoothfood. Aquestes escumes concentren el gust de les diferents fruites però sense ingerir res.
Hem aprés molt i sobretot ens ho hem passat molt bé!
Categoria:
Activitats