ROBOTS A L’AULA

El grup F aprèn robòtica i mecànica amb Aprentik.

Sabeu que amb els robots podem aprendre moltes coses?

El nostre grup ha fet 5 sessions de robòtica amb el mètode Aprentik. Aquest mètode es basa en activitats lúdiques enfocades a potenciar la iniciativa, la creativitat, les habilitats comunicatives, el treball en equip, la memòria, l'orientació en l'espai i en el temps, l'habilitat manual, ... i tot a través de la interacció amb petits robots que actuen seguint les nostres consignes. El projecte Aprentik també inclou activitats de mecànica a partir d'engranatges i construcció de petites màquines.

Programant ordres als robots hem après a resoldre junts petits reptes i a aprendre dels errors d'una manera divertida. A les fotos veureu els personatges robòtics que hem conegut: la Bee-Bot, el Pro-bot, la Zowi, el Dash ... semblen simples joguines oi? Doncs han estat protagonistes dels nostres aprenentatges durant unes quantes setmanes, i hem descobert que programar-los bé no és tan fàcil!

Estem molt contents d'haver fet aquesta activitat tan divertida i alhora profitosa per als nostres aprenentatges ... però ha passat volant ! Si mireu les fotos veureu el nostre esntusiasme. Esperem tornar-hi !

 

 

 

Categoria:
Activitats