Plataforma Aspace Solidària

Tots els serveis de la Fundació Aspace Catalunya col.laboren amb la ONG Save The Children.

Durant el mes d’abril tots els serveis de la Fundació Aspace Catalunya han participat en el projecte de “Punts de llibre per la solidaritat” de l’ONG Save The Children, emmarcat dins de la Plataforma Aspace Solidària.

Per a la nostra escola ha estat una oportunitat per treballar el valor de la solidaritat a partir dels següents objectius didàctics i pedagògics:

  • Conscienciar sobre la capacitat mobilitzadora de la infància i l’adolescència per construir un món més just.
  • Conèixer altres cultures i realitats per aprendre a posar-se al lloc de l’altre.
  • Commemorar plegats el Dia Internacional del Llibre (professionals, alumnes i famílies).

Una de les accions principals que han realitzat totes les aules ha estat l’elaboració dels punts de llibre solidaris. Com podreu veure a les imatges que adjuntem, s’han fet servir diferents tècniques plàstiques i manuals. A més a més, ha estat una oportunitat en la qual al mateix temps han participat tots els alumnes de l’escola.

El dia de la festivitat de Sant Jordi, els professionals de l’escola i molts de vosaltres, a través del vostre fill/a vau col·laborar amb un petit gest solidari comprant alguns dels punts de llibre confeccionats.

I com a colofó final, tota l’escola juntament amb els centres ocupacionals i la residencia de la Fundació Aspace, el passat dijous 29 d’abril vam celebrar el dia de la Solidaritat.

Aquell dia, des de l’escola, les diferents aules vam portar a terme accions de caire simbòlic, a través de textos, imatges, murals, etc. amb els quals els nostres alumnes van treballar el valor de la solidaritat i van conèixer l’ètnia rohingya, amb la que enguany col·labora l’ONG Save The Children.

Amb la col·laboració de tots hem recaptat 776,95 €. Volem agrair a tots la vostra col·laboració.

Categoria:
Notícies