L'escola Aspace es queda a casa.

Estimades famílies,

La situació que aquests dies estem vivint a causa de la crisi del coronavirus no és fàcil per a ningú i menys quan ens hem de quedar confinats a casa. Per els més petits és antinatural no poder sortir al carrer i anar a l’escola com fan cada dia. Per a ells és complicat d’entendre.

La quarantena pot provocar estrès i ansietat i pot tornar-nos més irritables, per això hem d’adaptar-nos a la nova situació i intentar mantenir la calma per passar aquests dies amb la millor actitud possible.

És per això que des de l’escola us volem acompanyar mentre duri aquesta situació. Malgrat l’escola estigui tancada volem estar “connectats” amb vosaltres en la mesura del possible.

Des del claustre de mestres estem preparant una sèrie d’activitats didàctiques, jocs i reptes que anirem penjant al llarg d’aquests dies al blog. Us animem a tots a estar molt atents i a participar d’allò que us anirem proposant. Entre tots junts farem que el temps ens passi una miqueta més ràpid!

Avui us volem fer arribar un document que ha elaborat l’Escola Congrés Indians de Barcelona i que ha fet extensiu a totes les escoles per fer-ho arribar a les famílies: “Com ajudar els infants a transcendir i traspassar el confinament”. És un document molt interessant i, malgrat que algunes coses no les puguem aplicar en el cas dels nostres nens, creiem que com a famílies ens pot ajudar a tots.

Una abraçada molt forta i seguim en contacte!!

Equip de professionals de l’escola ASPACE

Doc. Adjunts:
Com ajudar als infants
Info sobre el covid-19 de la confederació aspace

Categoria:
Notícies