L’art arriba al grup F de la mà de Frida Kahlo.

Aquest curs desenvoluparem l’àrea d’educació artística a través del taller de la maleta d’art.

Sabeu qui va ser la Frida Kahlo? Nosaltres al grup F ho hem descobert.De la Frida, sabem que va néixer a Mèxic i que va patir un greu accident que va fer que pintés des del seu llit. La Frida, igual que d'altres artistes, va pintar molts autoretrats al llarg de la seva vida i en la majoria d'ells, segons diuen, va ser capaç de mostrar la seva ànima.Si voleu saber més sobre la seva vida, podeu mirar aquest petit vídeo que a nosaltres ens ha agradat molt: https://youtube.com/watch?v=40sZNGOXEBw&feature=share

Nosaltres hem estudiat un quadre que es titula: Autoretrat amb collaret d'espines.https://www.wikiart.org/es/frida-kahlo/self-portrait-with-necklace-of-thorns-1940

Després de fer les nostres hipòtesis sobre què volia expressar la Frida quan el va pintar, hem començat a elaborar els nostres propis autoretrats.

Per elaborar-los hem fet servir diferents tècniques. Hem començat amb l'aquarel·la per crear el fons del nostre autoretrat, després hem fet servir l'estampació per donar volum al fons i finalment, hem acabat utilitzant el collage per generar el primer pla.

Què us sembla si us mostrem tot el procés?

A més, hem muntat una petita instal·lació a l'entrada de la nostra classe, on exposem les nostres obres perquè puguin veure-les tots els companys de l'escola.

 

Categoria:
Activitats