Jocs d'aigua amb esponges al casal d'estiu!

Aquest estiu, al casal hem gaudit d'una activitat refrescant amb esponges i aigua. Una experiència plena de diversió i somriures que ens ha permès a tots gaudir de l'estiu a l'aire lliure.

L'activitat ha permès als nens tocar i sentir les esponges mullades, l'aigua fresca lliscant per la seva pell i la sensació de benestar que proporciona el contacte amb l'aigua. Aquest tipus de jocs són molt beneficiosos per a la seva estimulació sensorial, ajudant a desenvolupar les seves habilitats motores i cognitives a través del joc i la interacció amb els altres nens.

A més, aquesta experiència ha fomentat la cohesió entre els participants, creant un ambient de col·laboració i suport mutu. Veure els somriures i l'alegria en els seus rostres ha estat una recompensa inigualable per a tot l'equip que ha fet possible aquesta activitat.

Estem molt contentes d'haver pogut oferir als nostres nens i nenes una activitat tan enriquidora i divertida, que no només els ha ajudat a refrescar-se durant els calorosos dies d'estiu, sinó que també els ha proporcionat moments de felicitat i benestar.

Categoria:
Notícies