El Tour turístic del Pare Nöel visita l’escola

Aquest any el Pare Nöel , carregat d’il·lusió arriba pedalejant amb l’ajuda dels seus ajudants de terres llunyanes.

Avui ens ha visitat el nostre estimat Pare Nöel. Com és tradició, l’hem esperat fent caliu al pati de l’escola amb nervis i il·lusió. Aquest any ha vingut pedalejant una súper bici amb els seus ajudants. Amb l’amabilitat i alegria que el caracteritza ens ha fet petons i abraçades a tothom. Com és molt vellet, ja li havíem preparat el seu trono perquè descanses una mica mentre la banda urbana de l’Ajuntament ens tocava les nadales.

Els fisios, s’han animat a ballar!!!! I sorpresa!!!! El Pare Nöel també!!!! Quin goig i quina joia!!!

Els nois i noies dels grups D1 i E1 ens han preparat una emotiva nadala amb la que han donat pas a que el Pare Nöel saludes a tots el nens de l’escola.

Amb el Pare Nöel ha vingut la xurreria i els nens, professionals i famílies han fet un esmorzar ben dolç. Sort que l’AMPA ha ajudat a repartir-lo ja que el Pare Noël és massa vellet per tanta feina!

Per finalitzar un dia ple de il·lusions, hem celebrat el sorteig de la rifa. Ha quedat molt ben repartit!!! Quants regals!!! Panera, pernilet , plantes de Nadal, galetes Gerblé, joguines i unes increïbles maletes que es han regalat l’empresa Roncato. Gràcies a tots per fer possible any rere any aquesta festa tan especial!!! Ens veiem el curs vinent!!!

Categoria:
Festes