El Pare Noel ens ve a veure!!

Avui ha estat un dia molt especial per a tots nosaltres,  perquè ha arribat el Pare Noel a l'escola!!

Aquesta vegada ens hem trobat tots al poliesportiu de les instacions del CIM on juntament amb moltes famílies li hem fet una gran rebuda.

Els nois grans de l'escola, els del grup F,  han estat els acompanyants del Pare Noel i lluint les seves millors gales l'han ajudant durant una part de la festa, doncs com ja sabeu, el Pare Noel és molt vellet.

Aquest any ha vingut motoritzat en un vehicle ecològic amb el medi ambient i amb una nadala molt marxosa que us enllacem per si la voleu tornar a escoltar. https://youtu.be/Fypc663-Mx0 

Hem començat donant-li la benvinguda amb un mini concert de Nadales. Els grups de cicle infantil li han cantat el Fum, fum, fum. Els de primària, "Per damunt la neu" i per acabar, els de secundària, "Aquí és Nadal i estic content". Com podeu imaginar, el Pare Noel s'ha emocionat molt i ens ha fet un regal per tota l'escola: un nou equip de música per les nostres celebracions escolars.

Desprès, hem fet tres tallers simultanis en els quals: armonitzavem les nostres veus a través d'un taller musical de nadales, deixavem anar la nostra creativitat fent unes postals nadalenques ben xules i el Pare Noel personalment recollia els nostres desitjos per el nou any.

Per acabar, no podia faltar la xocolata calenta que tant ens agrada i que ens ha ofert l'Ampa de l'escola per endolçar aquesta festa tant entranyable.

Categoria:
Festes