EL GRUP E2 FA UNA JORNADA FESTIVA AMB FAMILIES

Els nois i noies del E2, les seves famílies i els professionals, hem gaudit tots junts d'una jornada festiva entranyable que va començar a l'Hípica de la Foixarda i va acabar amb un pica-pica a la terraza del CIM.

Avui ha estat un dia molt especial pels nois i noies del grup E2, per les seves famílies i com no, pels professionals!!!

Hem anat a la Hípica la Foixarda a fer una activitat molt maca, però el millor és que els pares, mares i familiars dels nostres alumnes, que van poder venir, hi eren allà per fer l’activitat tots junts.

A la Foixarda ens esperaven l’Andrea, l’Agata i l’Alexia. Elles ens han fet una visita guiada per les instal·lacions presentant-nos alguns dels seus cavalls, eges i ponis i també explicant-nos coses súper interessants sobre el món dels cavalls.

També hem fet un apropament amb cavalls i ponis, als quals hem pogut tocar, raspallar i donar menjar.

Que bé que ens ho hem passat i quantes coses hem après sobre els equins, repetirem segur!!

Com que érem moltes persones per fer tots junts l’activitat a la Foixarda, ens vam dividir en dos grups. Quan el primer grup va acabar l’activitat, els nois, noies ,famílies i alguns dels professionals van anar cap a l’escola i allà els esperava l’Eli, la nostra musicoterapeuta, per  tocar i cantar tots junts i  passant-lo superbé!

Quan el segon grup ha acabat l’activitat de la Foixarda hem anat cap a l’escola i tots junts, hem pujat a la terrassa del CIM on ens esperaven amb la taula parada i un pica-pica ben bo.

Hem passat un dia fantàstic i ple d’emocions!!

Categoria:
Notícies