El C2 fa teràpia assistida de gossos

Quin trimestre més divertit amb la Siri i el Fredy.

 Aquest trimestre al grup C2 li ha tocat fer teràpia de gossos. Cada dimarts ens venien a visitar el Fredy i la Siri acompanyats de la Núria.

Els primers dies que venien els nostres amics peluts ens quedàvem a les nostres cadires per poder conèixer-nos poc a poc. Però quan ja estàvem més familiaritzats baixàvem al terra per tenir més contacte amb ells.

La Martina es va fer molt amiga de la Siri, que és una gossa molt tranquil·la i deixava que la Martina s’estirés a la seva esquena. Com li agradava que la Siri li fes de sofà!

Al principi el Pol es mostrava expectant quan els gossos se li acostaven i de mica en mica va anar agafant confiança fins deixar que el Fredy li treies els mitjons.

A l’Ayrton li agradava jugar amb el Fredy, ell li llepava les manetes fent-li pessigolles i l’Ayrton li donava premis, que ràpid que se’ls menjava!!!

I la Laia li ensenyava les Joguines perquè la Siri les vingués a buscar, però el que més li agradava era quan la Siri es posava sota les seves cames fent-li de coixí.

Ah, per cert! Un dia que la Siri va fer festa, va venir a visitar-nos el Tango.

Ha estat una experiència molt xula, hem gaudit molt!!

Us deixem aquest recull de fotos perquè veieu que bé que ens ho hem passat tots plegats!

Bon estiu!!

 

Categoria:
Activitats