Descobrim algunes de les característiques de l'estiu.

Al grup A1 durant el mes de juny arriba la calor a la classe i aprofitem per transformar-la en una platja.

Sonen els primers compassos de la melodia de "l'estiu" de Vivaldi i els acompanyem pintant amb aigua.

 https://youtu.be/f_pjH2b808w

Com podeu imaginar descobrim una nova tècnica de pintura, l’aquarel·la, i alguns pintem amb les nostres mans directament i d’altres amb plomes. Ja sabeu, que som un grup molt original que ens agrada fer servir eines diferents a les convencionals.

Descobrim el color blau, el de l’aigua del mar i aprofitem per “pescar” en ell cargols de mar i petxines. Mentre els agafem de dins de l’aigua, treballem conceptes matemàtics, com dins i fora, molt i poc i fins i tot, alguns s’atreveixen amb els primers passos de la suma i la resta.

També, rebem sensacions tàctils al tocar la sorra de la nostra platja improvisada, plena de petxines rugoses que rellisquen pels nostres dits.

Com veureu a les fotos gaudim molt d’aquest primer contacte amb la nostra platja improvisada i ens preparem per les vacances d’estiu que aviat arribaran.

Ha estat un any ple d’emocions i descobertes i des d’aquí tot l’equip us desitgem unes bones vacances i ens tornem a retrobar aviat, per iniciar nous reptes i aprenentatges que compartirem amb vosaltres a través del blog.

Categoria:
Activitats