Comencen les festes de Carnaval a l’escola ASPACE.

Malgrat estar vivint un curs diferent en molts aspectes, no podia faltar a la seva cita anual a l’escola, la Reina Carnestoltes…(o potser les Reines Carnestoltes).

Aquest any, ni la Covid no ens ha tret les ganes de celebrar el  carnaval ni de jugar, per això el tema escollit per disfressar-nos a l’escola ha estat “ELS JOCS”.

Aquest divendres dia 5 de febrer, han arribat “dues” reines carnestoltes ben eixerides, (una molt “glamourosa” i una altre una mica “cutre”)  a cada pati de l’escola.

D’aquesta manera els alumnes de l’escola s’han repartit entre els dos patis, respectant la normativa covid de distància de seguretat i grups bombolla.

· Al pati petit han sortit els grups (C1, D1, D2 i E2)

· Al pati gran han sortit (Parvulari, A1, A2, B1, B2, C2, E1 i F)

Les reines, com cada any, han donat unes ordres que tothom haurà de complir… Molta atenció!!!!!

-El dimarts 9,  tothom ha de portar una peça de roba vermella.

-El dimecres, 10 tothom ha de portar un pentinat ben original.

-El dijous 11, tothom ha de portar alguna cosa relacionada amb el tema dels jocs.

Les reines han designat als nois i noies del grup “F” com a Consell del Bull.

Ells vigilaran que tothom compleixi aquestes ordres, però com aquest curs no poden entrar a totes les classes de l’escola ...,  aquesta vigilància és farà on line!

El Consell del Bull serà l’encarregat de comprovar, a través de  la pantalla, si hi ha algun alumne o professional que no hagi fet cas de les ordres de la reina Carnestoltes... a cada classe hi haurà un representant del consell del Bull  que llençarà confeti i serpentines a tothom que no hagi  fet cas de les ordres de la Reina.

Finalment les reines han emplaçat a tothom el divendres 12 per celebrar la gran festa de carnaval!

Categoria:
Festes