Com ens agrada experimentar!

L’experimentació ens acompanya en el nostre dia a dia tant a l’aula com al pati això ens permet descobrir coses noves cada dia!

Els nens i nenes exploren lliurement diferents objectes i materials a nivell sensorial i perceptiu, posen en joc tots els sentits, els miren, els oloren, els tasten, els toquen, els escolten. L'experimentació permet que l'aprenentatge sigui significatiu.

A la nostra escola l’experimentació ens acompanya en la quotidianitat de l’aula al pati... qualsevol moment és bo per descobrir un nou tacte, una olor que no coneixíem, un soroll que ens crida l’atenció. Tots els moments són  bons per  provar coses noves.

Al pati del migdia i a les tardes també aprofitem per experimentar a través del joc. Hem fet volar avions de diferents mides, hem treballat l’impuls i la direcció amb les bitlles, hem jugat amb bombolles de sabó, hem descobert la textura del slime i hem tocat d’altres més conegudes, experimentem diferents sensacions a través dels massatges... I un munt de coses més molt divertides!

Ens encanta jugar i descobrir coses noves! Tot i que a vegades les coses noves ens espanten, a través d’aquestes coneixem i treballem el que ens agrada i el que no.

És molt divertit viatjar pel món de l’experimentació!

Categoria:
Activitats