Cloenda de curs a l’estil hawaià.

Ja tenim aquí l’estiu i comencen les vacances!!

Avui 22 de juny hem fet la cloenda del curs amb una gran festa hawaiana!!! En arribar a l'escola les monitores i monitors havien guarnit tot el pati amb flors, palmeres, tòtems, papagais, xancles,... fent del pati una autèntica illa tropical.... Fins i tot, hem tingut el típic temporal de durada curta i intensa, però ens ha deixat una treva per poder gaudir del dia amb un sol i ambient agradable acompanyat de la música que entre tots els alumnes havien escollit.
Hem organitzat la festa amb el fil conductor "Marxem de viatge i necessitem el passaport a punt!!" amb activitats molt divertides on tots els grups anaven passant per cadascun dels tallers i, aconseguir un segell pel visat.
Les activitats consistien en:
- Passar per un túnel de rentat sensorial.
- Photocall tropical.
- Confecció de maraques.
- Jocs tradicionals.
- Jocs d'aigua.
Al final, un grupet dels nois i noies del grup F i E1 ens han cantat una cançó típica hawaiana en català. Ens ha encantat!!!!
Per acabar, hem acomiadat als nois i noies que marxen aquest any de l'escola i els monitors els hi ha entregat uns collarets de flors preciosos... Andrea, Pol, Marina i Wiam... Us trobarem a faltar!!!!!!

 

 

 

 

Categoria:
Festes