Celebrem el Nadal !!

Com cada any per Nadal els alumnes i professionals del grup E1 celebrem l’Amic Invisible.

A l’escola quan s’apropen les festes nadalenques fem un munt d’activitats relacionades amb Nadal: fem ornaments, decorem la classe, entre tota l’escola guarnim l’arbre de les estacions, els més petits fan cagar el tió i els que ja som grans fem l’amic invisible i tots plegats rebem el pare Noel.

De totes aquestes activitats la que més ens agrada és la de l’amic invisible. Aquest dimarts l’hem celebrat. Ha estat una gran festa, tots hem estat molt contents amb els nostres regals, eren molt bonics. Alguns estaven tan ben embolicats que ha estat difícil obrir-los. Hem hagut d’esbrinar qui és el que ens l’havia fet. No ha estat gaire difícil esbrinar-ho perquè quan l’hem mirat se li escapava el riure.

En acabar d’obrir els regals, els nois i noies de la classe ens han fet una sorpresa. Cada alumne ens ha donat un petit missatge que ha elaborat amb l’ajuda de la Montse i de la Xènia. Tots ens hem emocionat molt quan els hem llegit!!!

Com a final de festa hem fet un dinar especial, cadascú ha portat  menjar de casa seguint el "format normativa covid” i l’hem compartit amb tots els companys.

Ha estat un dia ple d’emocions per a tots, aquí us deixem unes fotografies perquè pugueu fer un tastet!

Aprofitem aquest escrit per desitjar a tots el que formem part de l’escola un Bon Nadal

Categoria:
Activitats