ADÉU NO ..... FINS SEMPRE!

Festa de Graduació i comiat per als més grans de l’escola.

El 17 de juny va ser un dia molt intens per als grups E1, E2 i F.

Ha arribat el moment de tancar l’etapa escolar per al Pol, la Marina, la Wiam i l’Andrea.  Al costat nostre s’han fet grans i amb ells hem viscut moltes experiències ... Per això vam celebrar al pati una gran festa de comiat i un solemne acte de graduació en companyia de les seves famílies.

Van rebre regals de part de companys i professionals, i van lluir les seves bandes i birrets de graduats.

Després, els grups E1 i F dirigits per l’Eli, la musicoterapeuta, van interpretar la cançó Més lluny de l’Arc de Sant Martí, tocant una orquestra de molts instruments. Llavors tots vam poder comprovar quanta música han après!

I malgrat la calor, vam ballar una estona amb música variada per fer la festa encara més completa. Com acostuma a passar, aquest haurà estat un dia inoblidable amb alegria i nostàlgia repartides a parts iguals. En aquest petit reportatge fotogràfic veureu com n’estàvem tots de contents i alhora emocionats ...

Pol, Marina, Wiam, Andrea: us desitgem que l’etapa que ara comenceu estigui plena de felicitat i coses noves per aprendre. Veniu a veure’ns de tant en tant, que us trobarem a faltar!!

Categoria:
Notícies