Tronc de Nadal al taller de cuina del B1

El Nadal arriba al taller de cuina del B1 i ho fem compartint amb una convidada de l’A1.

Doncs sí, al B1 continuem buscant receptes que ens permetin participar a tots per això la senzillesa i l’aspecte visual són dos dels aspectes que tenim presents a l’hora d’escollir. Aquesta sessió ens ha agradat moltíssim tant per la participació i l’interès dels nens com pel resultat obtingut. Us deixem amb les fotos i us compartim també la recepta per si voleu aprofitar aquests dies amb els nens. No ho dubteu, son uns ajudants excepcionals.

 

Us desitgem molt  bon Nadal.

La repcepta:

Ingredients:

  • 1 paquet de galetes rodones
  • 1 terrina de margarina o mantega
  • 1 paquet petit de xocolata en pols
  • 50 g de coco ratllat
  • 1 got de llet

Elaboració:

  • Barrejar bé la mantega o margarina amb la xocolata en pols fins a obtenir una crema de xocolata
  • Mullar una galeta un parell de segons en llet tèbia, vigileu que no es desfaci i estendre una capa de crema de xocolata per sobre.
  • Anar enganxant cada galeta amb crema amb la resta mantenint-les en posició vertical

Finalment, per donar la forma de tronc.

  • Cobrir tot el tronc amb crema de xocolata
  • Fer amb una forquilla línies per imitar l’aspecte de l’escorça
  • Tirar per sobre una mica de coco ratllat ens donarà un aspecte nevat.

Categoria:
Projectes i tallers