TENIM UN NOU ARBRE FRUITER A L’ESCOLA: UN MAGRANER

El divendres 8 de novembre vam plantar un magraner en un dels parterres que tenim al pati de l’escola.

Com ja us varem explicar, a la Festa  de la Tardor, vam plantar verdures i flors que es planten en aquesta estació. També vam voler plantar un arbre típic de la tardor, un magraner. En el Garden on el vam comprar, ens van aconsellar que no el podíem replantar fins que no li haguessin caigut totes les fulles.

El dia de la Festa de la Tardor, vam fer un forat ben gros  en un dels parterres del patí i vam posar el magraner  sense treure’l del seu test. Durant tot el mes d’octubre hem anat regant-lo i observant com les seves fulles s’anaven tornant groguenques i poc a poc se li anaven caient.

Al tornar del pont de Tots Sants ens vam adonar que se li havien caigut totes les fulles, havia arribat el moment de trasplantar-lo!

Els alumnes dels grups C1, E1 i E2 el vam voler trasplantar tots plegats. El forat que ja teníem preparat el vam fer una mica més gran, vam treure el magraner del seu test i on cop vam observar totes les seves arrels ja el vam plantar en el parterre. Perquè creixi ben fort i sa el vam adobar amb el nostre compost. Un cop acabada la feina ja només ens calia regar-lo.    

Ara només ens cal cuidar-lo força i esperar  que a la pròxima tardor ens pugui donar alguna magrana!!!

Categoria:
Escoles+sostenibles