Roses, dracs, princeses i cavallers. Bona Diada de Sant Jordi!

Avui hem sortit tota l’escola al pati a celebrar Sant Jordi.

Avui 23 d’abril els nens i nenes de l’escola conjuntament amb tots els professionals hem celebrat Sant Jordi al pati del nostre centre. Primer de tot, les mestres ens han captivat amb una original llegenda de Sant Jordi cantada, on els protagonistes eren 4 alumnes dels cursos més grans: un era el rei, l’altre Sant Jordi, la Princesa i el Drac.  Ho han fet d’allò més bé! Són uns grans actors!

Tot seguit ens hem dividit amb grups de 3 classes i havíem d’anar passant per 4 parades per tal d’anar realitzant diferents activitats. A la primera parada trobàvem els nostres companys dels grups E1 i E2 on ens convidaven a col·laborar amb alguns articles que han estat fent ells mateixos. Hi podíem trobar: pins de roses, punts de llibre, llibretes... En la segona parada havíem d’elaborar una rosa amb un tovalló de paper vermell, cel·lofana groga i un tub de cartró de color verd. A la tercera parada, “el castell”, havíem de llençar pilotes als dracs que anaven apareixent per les finestres del castell! No n’ha quedat viu ni un! La quarta parada consistia en estampar un motiu inspirat en aquesta Diada: una rosa, un drac o les 4 barres, en una postal on prèviament havíem enganxat una frase i una foto molt creativa.

No us penseu que només hem dedicat el dia d’avui a festejar Sant Jordi, no, no! Des de la setmana passada hem estat celebrant la setmana cultural! En ella, els monitors van decorar el pati amb unes roses vermelles ben boniques que han anat fent al llargs d’aquests dies. A més a més, van dedicar una tarda a fer fotos en un photocall on hi havia: Sant Jordi, la Princesa i el Drac. Aquestes fotos són les que hem enganxat a la postal que hem fet a la quarta parada.

Tanmateix, la nostra biblioteca ambulant, va anar passant classe per classe. Allà vam gaudir d’una llegenda en format sensorial on podíem tocar la corona del rei, de la princesa, les escates del drac, l’espasa de Sant Jordi, olorar la rosa... I alhora, d’una bona col·lecció de llibres que podíem agafar, mirar, llegir, tocar...

A continuació us deixem un recull de fotografies perquè pugueu veure tot això que us hem explicat.

Feliç Sant Jordi a tots i totes!

Categoria:
Festes