Omplim de música el grup A1

Durant el mes de març la música ens acompanya en el dia a dia de l'aula.

Aquest mes de març la música és el motor de les activitats que fem a l'aula.

A tots ens agrada la música, però gràcies a les famílies estem podent descobrir la música que els hi agrada als nostres companys.

Hem començat a introduir-nos en ella a partir de petites audicions i a més, al llarg del mes hem realitzat diferents activitats i tallers.

Ens ho hem passat súper pintant la música amb  les nostres mans. Hem descobert que la música pot escriure's com les lletres, tot i que sembla que tingui forma de puntets.

Però, el que més ens agrada, es tocar els instruments. Per això, hem fet un petit taller de creació de instruments amb materials reciclats, que ens han quedat xulissims.

També ens hem mogut al seu ritme, a poc a poc, quan la música és lenta o molt ràpid, quan és ràpida. Us hem de dir, que el que més ens ha costat és deixar de moure’ns quan no hi ha música, és a dir, quan hi ha silenci.

Encara queda mig mes que aprofitarem per seguir treballant amb la música i realitzar més activitats, que finalitzaran amb la nostra sortida a la Fundació Mirò, per escoltar "el col·leccionista de sons".

 

 

Categoria:
Activitats