Les vacances d’estiu ja estan aquí!

Celebrem la festa de final de curs a l’escola!

Avui divendres dia 21 hem celebrat la festa de final de curs i hem donat el tret de sortida a les vacances d’estiu.

Ens hem reunit tota l’escola al pati i hem rebut a les famílies i a les noves que formaran part del centre el curs vinent. Aquest any, hem fet un concurs de pastissos! Que ha tingut molt èxit1 I tant bon punt anaven arribant aquells pares que volien participar-hi, els jurat els anaven provant per tal de saber quin era el més bo, el més exòtic, el més saludable, el més original, el més bonic i el més elaborat! Tots tenien molt bona pinta!!!!... Moltes gràcies a tots els qui hi heu participat.

Després hem estat jugant a diferents jocs: uns grups han fet una cursa de relleus i després havien de llençar la pilota dins la boca d’un drac o un elefant, un altre grup ha jugat amb el paracaigudes i uns globus, uns altres han fet musicoteràpia i els últims han jugat al joc del twister, però aquest twister era de diferents textures, i també han fet la cursa de reciclatge.

Després de jugar tots junts (alumnes, professionals, pares, avis, tiets, germans...)  una bona estona hem fet el concurs de pastissos. Però no us penseu que només els han tastat el jurat, no! Tota l’escola també els hem provat! Ara sí que sabem del cert que estaven exquisits!

Amb la panxa plena i dolça ens hem acomiadat dels nostres companys que aquest any ja marxen de l’escola. Els trobarem molt a faltar i els hi desitgem que en la nova etapa que inicien siguin molt feliços. L’AFA s’ha encarregat d’entregar un detallet a cada un d’ells.

A més a més, hi han hagut col·laboracions espontànies de pares que han portat begudes fresques en un dia tan calorós. Els hi agraïm moltíssim!!!

Per finalitzar la festa no podia faltar la bona música i el ball! Així doncs: tots a ballar!!! I a passar per la paradeta dels grups E’s i F!

Només ens queda desitjar-vos a tots vosaltres, també: MOLT BONES VACANCES D’ESTIU! Ens veiem al setembre!

Categoria:
Festes