L’A1 ens convertim en autèntics pastissers!

Sucre, farina d’ametlla, patata i... molta creativitat! Fem panellets de pinyons, ametlles i carabasses!

L’A1 ens hem convertit en autèntics pastissers durant un dia i hem fet panellets. Primer hem aixafat la patata bullida, l’hem ajuntat amb farina d’ametlla i sucre i finalment la part més divertida... Fer boletes i decorar-les!

Per decorar-ho hem arrebossat les boletes amb diversos ingredients; pinyons, ametlles i fins i tot hem utilitzat perles de xocolata per fer mussols. També hem fet servir colorant alimentari de color taronja per fer les nostres carabasses!

I per acabar el nostre taller de cuina de la tardor ens faltava el més important... tastar-los! Estaven taaaaant bons que ens va semblar una bona idea portar una bosseta per celebrar la castanyada a casa i ensenyar a les famílies que ens hem convertit en uns autèntics pastissers!

Categoria:
Activitats