La primera sortida que fa el grup E-1

Aspace Badalona ens convida al FILMETS.

El dia 26 d’octubre, els nois i noies del grup E1 hem fet la primera sortida d’aquest curs. 

Els nostres companys d’ASPACE BADALONA, ens han convidat a la presentació del curt d’animació que han presentat al Festival Filmets en la categoria de “filmets per a tothom” en el Museu de Badalona. Enguany es celebra la 42 a edició de FILMETS ( Badalona Film Festival) i es celebra del 21 al 30 d’octubre a Badalona.

El curt es titula “El pequeño Cojonstine” , es un homenatge que han volgut fer a la pel·lícula   “ El Jovencito Frankenstein” i al desaparegut Gene Wilder. Els personatges són usuaris  del centre Aspace Badalona.

El curt ens ha agradat molt, han aconseguit fer una parodia de la pel·lícula original introduint tocs d’humor,  mantenint  l’atmosfera  de les pel·lícules en blanc i negre de la època.  

També hem pogut gaudir d’altres curts del programa oficial del festival i del lipdub Caminando, que vàrem  realitzar el curs passat els usuaris i professionals dels diferents centres d’ASPACE.  

Avui hem pogut retrobar-nos  amb els companys i amics d’Aspace Badalona i ha estat una experiència molt divertida que esperem poder repetir!!!

Categoria:
Sortides