Esport per tothom

Aquest primer trimestre del curs, el grup de l’E1 ha format un gran equip per participar i gaudir de les sessions d’Esport per Tothom. Per començar, han escollit el nom que els representaria, un gran nom també: “Tots som un”.

Al llarg d’aquest trimestre hem gaudit de diferents jocs de: desplaçaments, llançaments, expressió corporal i altres sorpreses, tenint com a fil conductor el Joc de l’Oca adaptat. Tres membres de l’equip d’esports: Anna, Dani i Miki han creat una adaptació del clàssic Joc de l’Oca que ens ha permès experimentar, aprendre i gaudir d’ estones molt divertides a les sessions d’Esport per Tothom. Un espai setmanal on viure l’activitat física i l’esport, adaptat a les necessitats i interessos de cada alumne, plantejat com un joc on s’han de superar reptes mitjançant la cooperació de tots els membres de l’equip.

Després de vàries sessions i de superar tots els reptes esportius que l’atzar del dau els ha fet afrontar, han aconseguit arribar a la casella final i, com a recompensa, van escollir que volien fer una sessió de relaxació. En dues ocasions tot l’equip ha pogut gaudir d’aquesta sessió tan desitjada.

D’altre banda, a la darrera sessió es va afegir una nova sorpresa a Esport per Tothom... Ja tenim un dònut gegant!!!

Hem dedicat tota una sessió a experimentar les sensacions que proporciona el dònut, gràcies a l’estimulació del sistema vestibular. Tots/es estaven molt il·lusionats per provar aquest nou material i després de l’experiència les reaccions i els comentaris han estat molt positius.

Categoria:
Activitats