El grup E1 us convida a cuinar amb els vostres fills i filles .

En el confinament, tenim moltes estones per compartir amb la família, i una bona estona pot ser preparar entre tots unes postres boníssimes.

El passat 10 de març, els usuaris del CIM ens van convidar als alumnes del grup E1 a compartir una activitat de cuina que ens havien preparat.

La recepta que van escollir va ser unes postres típiques del País Basc, es diuen GOXUA, que en euskera vol dir “dolç bo”.

Com que són molt fàcils de fer i boníssimes, hem pensat que us podríem donar la recepta perquè us animeu a fer-les.

 

Els ingredients que necessiteu són: magdalenes, natilles i nata muntada.

Com es fan:

1. Tallem les magdalenes a trossets i les reservem.

2. Muntem la nata amb la batedora, aquesta nata ha d’estar molt freda. És aconsellable deixar-la abans una bona estona al congelador. Anirem batent la nata fins que ens quedi enganxada a la batedora.

3. Quan ja tinguem muntada la nata agafarem uns bols individuals i en cadascun d'ells hi posarem primer una mica de nata muntada, a sobre les magdalenes, i per acabar una capa de natilles.

4. A qui li agradi el sucre cremat, podeu tirar per sobre les natilles una mica de sucre i cremar-lo amb un cremador fins que quedi ben caramel·litzat.

Com podeu veure, és una recepta ben fàcil de fer. Si us animeu a fer-la, ja sabeu que podeu fer una foto i pujar-la a les vostres xarxes socials amb el hashtag #EscolaAspaceACasa i etiqueta-nos a @aspacebarcelona o bé enviar-la al correu de l’escola: escola@aspace.cat per penjar-la al blog. 

Ei! I què passa si no tenim els ingredients? Doncs, res. A improvisar i llestos! Vinga cuiners!! Ens posem mans a l'obra?

Categoria:
Projectes i tallers