EL GRUP E-2 ANEM DE COLÒNIES EL 13 I 14 DE JUNY

Enguany el grup E-2 hem tornat a anar de colònies a l’alberg INOUT  a Vallvidrera.

Aquest any el grup E-2 hem tornat a anar de colònies a l’INOUT.

En arribar a l’alberg, vam deixar les maletes a l’habitació i vam fer un reconeixement dels diferents espais de l’alberg per situar-nos.

Una vegada ja situats vam dinar i després de fer un petit descans vàrem anar d’excursió a la FONT NOVA!!!. Aquesta és una ruta SENSORIAL adaptada envoltada de vegetació molt a prop de l’alberg. Va estar molt bé ja que anàvem passejant, entre sol i ombra escoltant el soroll de diverses especies d’ocellets amb sons molt característics, i disfrutant de l’ambient tranquil i relaxat. La Font nova, es un paratge amb aspecte de bosc. Hi ha molta diversitat d’espècies d’arbres diferents. Hi ha un camí que arriba fins a la Font que esta tot pavimentat i tot i haver-hi alguna pujadeta és de fàcil accés.

Després vam tornar a l’alberg i ja havent sopat ens vam posar guapos per la festa ”ASPACEWOOD”. Vam fer fotos en un photocall ambientat amb Hollywood, molta púrpurina i “brilli brilli”..tot ambientat amb música i després de riure i ballar una mica, ja tocava anar a dormir.

A l’endemà i després d’esmorzar el temps ens va acompañar i vam  anar a la piscina. Hi va haver nois que es vàren banyar a la piscina i d’altres que van estar estirats en les hamaques molt còmodes on vam descansar i on vam fer algún joc d’aigua amb essencies!!!

Després ja preparats per dinar vam esperar el transport que ens tornaria a l’escola!!

Han estat unes colonies molt divertides on els nois i els adults ho hem passat molt bé!!

Categoria:
Sortides