Donem la benvinguda al Punt Verd Mòbil Escolar!

L’escola i les famílies col·laboren en la recollida selectiva de residus.

El passat divendres 27 de febrer vam tornar a gaudir de la visita del Punt Verd Mòbil Escolar.

És una deixalleria mòbil que dóna servei a totes les escoles de Barcelona que el sol·liciten; serveix per desfer-nos dels residus que per la seva composició no podem llençar als contenidors marrons, grisos, blaus, grocs o verds que trobem al carrer.

Els operaris del camió ja ens coneixen perquè ja fa anys que ens visiten. Són molt amables i com que saben que la majoria dels alumnes no poden pujar al camió, ens baixen els contenidors del camió a terra i així tots podem dipositar els nostres residus.

En aquesta visita hi han participat els alumnes dels grups: B1, B2, C1, C2, D2, E1, E2 i F. La resta de grups participaran en la propera visita, que serà el 9 de juny.

Els alumnes han portat de casa un gran nombre de residus: bombetes, càpsules monodosi de cafè, petits electrodomèstics, mòbils, cables elèctrics....  Els han lliurat personalment al PVME per al seu reciclatge, i han vist “in situ”  on es dipositen i com es classifiquen. També hem lliurat residus generats per l’escola: cartutxos de tinta, tòners, joguines trencades etc...

Us donem les gràcies a totes les famílies i a tots els professionals que col·laboreu amb nosaltres aportant residus!!!

Si algú de vosaltres s’ha deixat algun residu per portar, no us preocupeu i guardeu-lo, perquè el 9 de juny tindreu l’oportunitat de poder portar-lo.

Categoria:
Escoles+sostenibles