CANVIS DE GRUPS EN LES ACTIVITATS ESPORTIVES

Us recordem els grups que faran activitats durant el segon trimestre (per l’esport per tothom) i fins a final de curs (per l’activitat aquàtica).

Després de les festes de Nadal habitualment hi ha canvis en els grups d’activitat.

Pel que fa a l’esport per tothom, el segon trimestre comença al gener i acaba amb les vacances de Setmana Santa:

Seran els grups C1 (dilluns tarda ) i E2 (dijous tarda) els que  gaudiran amb l’activitat. Excepcionalment, el grup D2 farà aquesta activitat els dimarts pel matí des del 12 de febrer fins a Setmana Santa).

Pel que fa a l’activitat aquàtica, els grups actuals finalitzen el divendres 8 de febrer.

Els grups nous (del 12 febrer al 14 de juny)  seran el C2 i el B2 el dimarts matí, el D1 el dimarts tarda, el parvulari i el F divendres matí i el B1 el divendres tarda.

Recordeu que per aquesta activitat us cal banyador, sabatilles, ulleres, casquet de bany i 2 tovalloles. Bolquer d’aigua si és el cas, i bolquer de recanvi. Els usuaris que per edat, no troben bolquers d’aigua, hauran de portar-ne un de normal per entrar a l’aigua. Estem treballant per trovar proveïdors d’aquest material per a adolescents i persones adultes.

Penseu en marcar tota la roba i utensilis, ja que som molta gent que ens movem a la vegada dins dels vestidors. Per facilitar el fet de desvestir i vestir amb rapidesa, us preguem que el dia de l’activitat els alumnes portin roba ample i fàcil de posar i treure.

Les informacions més acurades us aniran arribant a través de les mestres de classe a mesura que s’acostin les activitats.

Aprofitem l’inici de les noves activitats per desitjar-vos un bon 2019

Categoria:
Activitats