ANEM AL TEATRE

Hem vist l’obra “El Col·leccionista de pors” al SAT.

El protagonista, en Dani Vidal, és col·leccionista de pors i les guarda des de ben petit. Ara les té ben endreçades en capses, bosses o gàbies, ja que a cada por li pertoca un recipient diferent. Hi ha pors que ja estan seques i no li fan cap mal. D’altres encara es belluguen de tant en tant i algunes, fins i tot, no es deixen atrapar. Per sort, cada cop són més les que estan tancades i quietes als seus recipients.

En Dani es presenta, ens ensenya la seva col·lecció de pors i ens explica, en una mena de viatge en el temps, les pors que tenia de menut. Recorrem amb ell els racons de casa seva en els quals trobem i experimentem les pors que s’hi amaguen.

A continuació repetim el recorregut, però aquesta vegada acompanyats de l’Emili, el pare del Dani, qui ens ensenya les solucions que va pensar per a les pors del seu fill. Quin és el seu remei? Fer una nova visita a cada racó de la casa i tocar, mirar i descobrir la veritat de cada una de les pors descobrint que per a totes existeix una explicació absolutament lògica.

Categoria:
Sortides