Nou Centre de Rehabilitació Aspace al carrer Marc Aureli

Els Serveis de Salut d’Aspace volem ser més accessibles a la població

El passat 3 de setembre vam obrir el Centre de Rehabilitació Marc Aureli, ubicat al carrer Marc Aureli 16 de Barcelona.

El Centre està obert de dilluns a divendres de 9 a 17/19h.

Servei de Rehabilitació d’Aspace, és un servei especialitzat en l’abordatge de la paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic.

Atenem població infantil i adulta.

El nostre àmbit de referència és supraterritorial.

Treballem en coordinació amb els Hospitals de referència i altres recursos sanitaris, socials i educatius. 

Considerem que el tractament rehabilitador de la persona amb paràlisi cerebral al llarg de la vida, va encaminat fonamentalment a afavorir l'evolució neuromotriu, prevenir i tractar les deformitats ortopèdiques durant el creixement, millorar la capacitat manipulativa, aconseguir la màxima autonomia i capacitat funcional, millorar el llenguatge i la comunicació, prevenir els problemes respiratoris secundaris.

Treballem per afavorir el màxim desenvolupament de l’infant, així com, en la prevenció i tractament dels problemes secundaris a l’envelliment i d’altres complicacions en l’adult amb Paràlisi Cerebral.

L’equip de professionals està composat per:

  • Metges especialistes en rehabilitació
  • Fisioterapeutes
  • Logopedes
  • Terapeutes Ocupacionals
  • Servei de suport tecnològic i adaptació de l’entorn

Incorporem noves tecnologies per tal de fomentar l’autonomia de la persona, així com la seva adaptació a l’entorn, mitjançant sistemes de comunicació alternativa, sistemes de mobilitat adaptada o sistemes d’accés a l’entorn.

Treballem des d’una visió global, amb participació de la persona i de la seva família.

Les persones ateses en el servei de rehabilitació, poden ser derivades si s’escau, a l’equip d’Atenció Ambulatòria d’Aspace. On s’ofereix una intervenció terapèutica en salut mental i rehabilitació. (amb especialistes en neuropediatria, neurologia, psiquiatria, psicologia, neurofidiologia, oftalmologia, medicina interna/envelliment, medicina física i rehabilitació, treball social).

S’ofereix un tractament individualitzat i/o en petit grup tenint en compte les necessitats de cada persona. Ens coordinem amb diversos especialistes externs referents d’àrea, així com amb altres recursos sanitaris, socials i educatius.

Com accedir als Serveis de Salut d’Aspace?

Fundació Aspace Catalunya és una entitat proveïdora del CatSalut que ofereix només serveis sanitaris de cobertura pública.

Es pot accedir als Serveis de Salut d’Aspace mitjançant  el full de derivació que s’emet per part del Metge de Referència d’Atenció Primària, o  Metges Especialistes Hospitalaris.

El full de derivació per a Fundació Aspace, dades:

Centre Pilot Arcàngel Sant Gabriel

Codi Unitat Proveïdora: 00693

Mapa interactiu de Google Maps -> AQUÍ

 

 

Categoria:
Serveis de Salut