XPatient - El congrés sobre el canvi de model assistencial 28-29 de setembre

  • Inici - Final:28 de setembre de 2022
    29 de setembre de 2022

Un congrés viu, i participatiu, altaveu de les millors iniciatives, mètodes i tecnologies que posen focus i impacte en la millora de l'#Experiència de #Pacient (#XPA)

L’XPAtient Barcelona Congress és una de les accions principals impulsada per l’XPA (Experiència de Pacient) Barcelona  -una comunitat de pràctica que aglutina institucions de l’àmbit hospitalari, tecnològic, de la recerca i l’administració- per tal de transformar el model assistencial i que aquest situï el pacient com a l’element clau i prioritari.

En el congrés es donaran a conèixer les conclusions extretes dels tallers i activitats pròpies de l’XPA Barcelona i es convidarà a la comunitat mèdica a participar dels resultats extrets, per tal de fer aflorar les iniciatives i bones pràctiques i ajudar a implementar-les en el sistema de salut.
El comitè organitzador de l’XPAtient Barcelona apunta que l’experiència del pacient conforma el tercer pilar de la qualitat en l’assistència mèdica, conjuntament amb la seguretat i l’efectivitat del tractament. 

La Fundació Aspace Catalunya col·labora amb la participació del Sr. Angel Aguilar, Director del Servei de Tecnologia de Suport de la Fundació Aspace Catalunya. acompanyat  del Sr. Oriol Roqueta com a usuari de la cartera de serveis de la nostra entitat. Ambdós participaran en els seminaris de matí del dia 28 interpel·lant als ponents des de la visió pràctica i experiència com a usuari de la robòtica guiada a través del nostre servei altament especialitzat en tecnologia de suport. Els seminaris parlaran sobre:

  1. La robòtica assistencial per ajudar i assistir a les persones amb necessitats especials: destinat a parlar sobre plataformes tecnològiques multimodals, incloent la robòtica a domicili, per a proporcionar ajudes tècniques, rehabilitació i assistència remota, tant física com cognitiva, a pacients (especialment crònics) i persones grans amb discapacitat i necessitats especials.
  2. La robòtica per a l'assistència en tasques quotidianes de persones amb necessitats especials: destinat a parlar sobre els avenços en la robòtica intel·ligent i social aplicada a l'atenció de persones grans o dificultats específiques.
  3. Robots socials i interacció afectiva persona-robot per a la cura de les persones: destinat a presentar el desenvolupament dels robots socials des del punt de vista tecnològic incloent reptes i la importància d'una interacció natural i afectiva com a mecanisme per a millorar la experiència de l'usuari i, per tant, la eficiència d'una teràpia o tractament.


Si esteu interesants  les inscripcions estàn obertes a l'#XPAtient22!

28 i 29 set

Registre gratuït!

https://bit.ly/3yzagnv

Més informació: 

https://xpatientbcncongress.com/