Testimoni de l'Adri i el Ferran, membres del equip ASPACE CAMINA Trailwalker 2018

Aquí teniu el testimoni de l'Adri i el Ferran, dos membres de l'equip d'Aspace Camina, un treballador i un noi dels CTO de Badalona, que ens expliquen la seva vivència en la Trailwalker 2018 del passat cap de setmana.

Us recomanem aquesta lectura emotiva i real, que agraeix a tot l'equip d'Aspace que l'ha fet possible, que recorda tants treballadors i col·laboradors que vau ser allí per donar suport. Un cop més, gràcies.

Testimoni de l'Adri:

"No sé ni per on començar...

Tot va començar altre cop, el mes de setembre, i dic altre cop perquè ja és la tercera TrailWalker que l’equip Aspace Camina fa, i aquesta vegada,  amb tot el respecte per les altres dues, ens hem superat, i així volíem que fos, si no, no l’haguéssim fet.

Volíem que en Ferran Valdivia,  del CTO Badalona, formés part del equip i acabés els 100km. Per fer-ho vam fer 2 equips, un equip patrocinat per Fundació MRW, format per  l’Àngel, el Miqui, el Ferran, la Maria, la Meri i jo mateix, i l’altre patrocinat per Ipsen Pharma i format per l’Albert, la Jessica, el Carlos, la Mel, l’Ana i la Irene. L’Ortopèdia Gracare ens va ajudar a preparar la cadira del Ferran.

Un cop dins... Uaaaauuuu quina TrailWalker!! unes 7 hores sota la pluja i amb esllavissada inclosa. Ha estat duríssima, crec que la que més de les tres que hem fet. Portar el Ferran sabíem que seria dur, però sota tanta pluja, fang i bassals jejeje no!! El que ningú sabia, és que teníem una corda lligada a Sant Feliu de Guíxols, a Girona i Àmer que estirava de nosaltres.

Caminar 100km en 27 hores és una bestiesa, però quan saps que tens tanta, tanta i tanta gent al teu costat que t’està esperant al final com la Bianca, la Nati, la Rhoda, la Yvette, el Dani, el Llorenç, la Clàudia, familiars nostres , gent que t’acompanya durant etapes com la Pau i en Paco o el Xavi de Gracare i l’Elena Gilabert i la Miriam Torrella, el Dani Alfayate i la Laura, gent que ve a veure’t en algun punt com la Trini o l’Elena Puigdevall,  que hi ha un grup de nois de Respir que venen a veure’t dissabte i a rebre’t diumenge és al·lucinant.

I ara parlo per mi, la motivació és tan alta que el “no puc més” desapareix de la ment, i l’únic objectiu és caminar, passar-ho bé i ajudar l’equip,  el dolor és evident que hi és, perquè els peus fan mal cada cop que t’atures i la musculatura també i aquí és on entra el que per nosaltres ha estat l’empenta més forta, amb tot el respecte per tothom:  Els “fisios” d’ASPACE.

Girona km 57, hora d’arribada 23:30 de la nit (aquí portem 13 hores i 30 minuts caminant), lo que ve després de Girona és la nit, etapa duríssima, ja que quan encarem l’últim tram del pàrquing i veiem l’entrada al pavelló, ens trobem fent-nos un passadís a banda i banda al Joan, la Maider, l’Anna, la Jeni, la Xènia, la Georgina, el Jaume, la Miriam,  tots ells fisioterapeutes d’Aspace i l’Anna Vidal (2 trails amb Aspace Camina) i tot l’equip de suport. No es pot explicar amb paraules, s’ha de viure! Ens van deixar com nous. Allà en Miqui es veu obligat a abandonar per dolor, i això és una baixada anímic bestial per a tot l’equip. Alguns vam plorar la seva baixa, i en Joan decideix caminar la nit amb nosaltres!! Vam recuperar 2 hores durant la nit, potser perquè el Ferran es va adormir i no xerrava tant... jajajaja

Ha estat una TrailWalker molt emotiva. Emocionant i divertida. L’equip de Suport ho ha donat tot, la Maria, la Meri, la Irene i l’Anna sou fantàstiques, de veritat. Sense un bon suport és impossible fer-ho, i elles sense experiència prèvia, ho han fet de meravella, mitjó per aquí, mitjó per allà, entrepans, macarrons (per cert boníssims, els van cuinar els noi de cuina de Badalona per a tots nosaltres!), aigües, xocolates, samarretes, bambes, impermeables, cafeteres, brous, jo de verdures, l’altre de pollastre, una xocolata negra, l’altre amb ametlles, tot per aquí, tot per allà, munta, recull, munta, recull, munta, recull....Suport!!

Aspace Camina, un projecte de tots!! Crec que aquesta vegada sí que és de tots i totes!! Nosaltres només caminem, vosaltres ens empenyeu a seguir!! Milions de gràcies!!!"

Testimoni del Ferran:

"Mi primera trailwalker: ha sido más dura de lo que imaginava. También ha sido mucho más emocionante, divertida y cansada.

Los contratiempos que nos encontramos fueron muy importantes. Siete horas de lluvia sin parar y mucho barro por todo el camino, desprendimientos de rocas por lo cual me tu vieron que coger en brazos a mí y a mi silla para poder continuar, también pasamos por un charco inmenso y por la noche un frío gélido.

Todo esto no se hubiese podido llevar a cabo sin la ayuda de doce locos, monitores y amigos de Aspace!"

Galeria de vídeos i imatges del Ferran i de l'equip ASPACE CAMINA, un projecte de tots:

ASPACE CAMINA, dificultats Trailwalker 2018 from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

ASPACE CAMINA, celebració Trailwalker 2018 from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

ASPACE CAMINA, arribada punt de nit Trailwalker 2018 from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

Categoria:
Institucional