Sant Jordi ja ha arribat!!

Per l’abril roses i llibres mil.

Un any més ens hem trobat al pati per festejar la diada de Sant Jordi.

Enguany hem gaudit de sis propostes diferents que ara us explicarem.

  • Jocs medievals: “tira de la corda”, “drac devorador” i la lluita de cavallers. Ambientats en l’època medieval, dividits en equips hem jugat a estirar una corda, hem hagut d’encertar en la boca del drac i els més valents hem fet una petita lluita amb pals.
  • Parada de llibres i llibretes: els nois grans de l’escola, han muntat una petita parada de venda de llibretes per recaptar diners per les colònies. I a part de poder mirar la gran feina que han fet, també podíem mirar llibres i contes infantils.
  • El roser: per festejar la diada al pati de l’escola ha aparegut un gran roser on cada un de nosaltres ha pogut penjar la seva rosa, elaborada de manera manual al llarg d’aquesta setmana.
  • La llegenda de sant Jordi: un dels clàssics de la diada és poder gaudir de la història del Drac, Sant Jordi i la Princesa i en aquest taller hem pogut veure vàries versions sobre la Llegenda, fins i tot, algunes de cantades.
  • Qui és qui?: en aquest taller hem pogut fer un petit circuit pel pati tot cercant els personatges de la llegenda que estaven una mica amagats.
  • Photocall: com ens agrada disfressar-nos i fer-nos fotos, en aquest espai hem pogut ser cavallers, princeses, reis, reines, dracs i vilatans i fer-nos una foto de record de la celebració de la diada d’aquest any.

Però, això no acaba aquí, la setmana vinent continuarà el festeig amb la setmana cultural on podrem continuar gaudint dels llibres i de la llegenda, gràcies a un “Carro de Sant Jordi” mòbil on hi haurà el llibre sensorial de la llegenda, les titelles i més llibres sobre la diada.

Bon sant Jordi a tots.

 

Categoria:
Festes