ACTIVITATS SERVEIS DIÜRNS I RESIDENCIALS

Els usuaris i professionals dels serveis de persones adultes de la Fundació Aspace Catalunya (CTO Badalona, CTO Poblenou, CDO Montjuïc i Residència Aspace Montjuïc) estan preparant activitats en motiu del 60è aniversari de la Fundació. Durant tot el 2021 anirem informant dels projectes.

RESIDÈNCIA ASPACE MONTJUÏC I CENTRE DIÜRN I OCUPACIONAL MONTJUÏC

Per celebrar el 60è aniversari de la fundació, les persones usuàries de Residència i CDO hem iniciat un projecte intercentres específic. La idea principal és digitalitzar l’arxiu fotogràfic i audiovisual de la Fundació Aspace Catalunya i crear un vídeo commemoratiu. Aquest vídeo es farà amb fotografies i vídeos que escanejaran persones usuàries de tots els serveis diürns i residencials, i s’acompanyarà amb altres imatges i esdeveniments històrics. 

 

CENTRE DE TERÀPIA OCUPACIONAL POBLENOU

El Centre Ocupacional d’Aspace Poblenou també hem dissenyat el taller d’intercentres que liderem i en el que participem tots els centres d’adults de la Fundació, en el marc de la commemoració del 60è aniversari de la nostra entitat. En concret ens hem plantejat el repte de crear un Museu Virtual, on exposar les obres fetes amb material reciclat i amb la temàtica del 60è aniversari. 

També de cara al tercer trimestre farem una exposició titulada “Mirades del 60 aniversari” en la qual participaran totes les persones usuàries del centre i també els professionals.  

Per altra banda també ens impliquem plenament en tots els projectes transversals de la Fundació, com el “Sabies que”, “Converses del 60 aniversari”, “Aspace en 3 minuts”… 

 

Museu Virtual from Fundació Aspace Catalunya on Vimeo.

 

CENTRE D'INTEGRACIÓ SOCIAL I OCUPACIONAL BADALONA

El Projecte de centre que farem, en conmemoriació al 60è aniversari, serà “El Teatre en el Temps" “25 en 60”, un espai on repassarem tots els anys que portem fent teatre, compartint experiències, anècdotes i històries, amb un toc d’humor.

A més a més, estem treballant petits projectes per àrees:

  • Ecoaula – Disseny i elaboració d’un Pastís de 60 Aniversari Anticovid. L’Àrea d’Ecoaula ha creat com a nou producte d’àrea pastissos fets de paper reciclat que permeten bufar espelmes sense tenir que preocupar-se pels perills del Covid.
  • Ràdio – L’equip de Ràdio del Centre té previst fer una entrevista radiofònica a una persona usuària del Centre que ha fet tota la seva trajectòria a l’Entitat (MTI, Escola, Centre ocupacional) i que pot plasmar molt bé aquest pas dels anys.
  • Informàtica i Gestions – Aquest àrea farà unes Chapes commemoratives del 60è Aniversari de l’Entitat.
  • Cuina – El grup de Cuina recopilarà totes les receptes que s’han portat a terme des de que es va començar l’activitat de Cuina que es plasmaran en un “Receptari del Record”, on es podran trobar totes les receptes tradicionals del Centre de Badalona.
  • Serigrafia – El grup del Taller de Serigrafia estan realitzant les samarretes commemoratives del 60è Aniversari de l’Entitat.
CUINA
ECOAULA
TALLER DE TXAPES
RÀDIO
TALLER DE SERIGRAFIA
ACTIVITAT DE TEATRE