Fem 60 anys

Enguany fem 60 anys!! I ho celebrarem amb un programa d’activitats que estem preparant des de tots els serveis de la Fundació Aspace Catalunya.

De fet, ASPACE es constitueix al 1959 com un grup de pares i mares d’infants amb paràlisi cerebral vol promoure el seu benestar.

Però és al 1961 quan es funda l’Associació de paràlisi cerebral, avui Fundació Aspace Catalunya, i també es funda el Centre Pilot Arcàngel Sant Gabriel per oferir una atenció ambulatòria a aquest col·lectiu.

Han passat 60 anys, i continuem treballant per dur a terme la nostra missió, que és l'atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic, així com a les seves famílies.

Durant tots aquests anys hem estat capdavanters en paràlisi cerebral, i continuem treballant amb professionalitat, rigor, expertesa, innovació i equip per seguir sent entitat capdavantera.

Aquí us deixem un tast de la nostra història i de les activitats que portarem a terme durant tot el 2021 en tots els nostres serveis i xarxes socials.

Llegeix la nostra història.
 

Projectes del 60è