PROPER CICLE DE XERRADES PER A FAMÍLIES DE PERSONES USUÀRIES EN EDAT ADULTA

La Fundació Aspace Catalunya ofereix anualment unes xerrades i tallers subvencionats pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies gestionades gràcies al programa de Suport Familiar de DINCAT.

Són xerrades destinades a totes les famílies d’ASPACE que tenen un familiar amb discapacitat en edat adulta, i són impartides per especialistes en diferents matèries.

Segons els suggeriments de les famílies, enguany hem volgut ampliar la temàtica de les xerrades i, de moment, us podem oferir les següents:

  • El futur. Patrimoni, testament. A càrrec de Jordi Durà. Dilluns 5 d’octubre a les 19h
  • Dir Adéu: afrontar i refers-e de les pèrdues en persones amb discapacitat. A càrrec d’Eduardo Brignani. (Data a concretar)
  • Relacions afectives efectives per crear un clima familiar positiu. A càrrec d’Àngels Ponce. (Data a concretar)

Per tal de garantir la màxima participació de famílies, i ateses les circumstàncies actuals, les xerrades es realitzaran en modalitat telemàtica.

Les treballadores socials dels diferents centres i serveis de persones adultes, i dels grups d'adults de l'Escola us facilitaran l’enllaç a la xerrada per a totes aquelles persones que estigueu interessades. Per tant, si esteu interessats/des poseu-vos en contacte amb elles.

 

Categoria:
Residència