PROJECTE "NO NOS CORTAMOS"

El Projecte “No nos cortamos”, es tracta d’un Projecte creat per la Confederación ASPACE, ASPACE.NET, i la Fundación Vodafone. Consisteix en dotar a les entitats que treballen amb nois amb diversitat funcional, concretament paràlisi cerebral, de material audiovisual i adaptacions tècniques per la elaboració i filmació d’un Curtmetratge. És un projecte molt novedós ja que implica un treball conjunt de Entitats del mateix sector, amb una finalitat normalitzada, com seria la creació i gravació d’un Curtmetratge, que després pot ser presentat a diferents Festivals de Curtmetratges. Participa en aquest Projecte el Centre d’ASPACE-Badalona, i AREMI Lleida, col·laborant amb el projecte també l’Angel Aguilar del CRA i membre d’ASPACENET.

Una primera part del Projecte va ser la gravació del Curtmetratge i un intercanvi entre entitats, anant el grup de Vídeo del nostre Centre d’ASPACE-Badalona  a passar dos dies a Lleida i fer unes jornades d’intercanvi amb els companys d’AREMI; va ser una experiència molt positiva i enriquidora per tots.

Com a fase final, per tal de donar la difusió que es mereix i compartir amb tothom aquest projecte farem un acte, obert a les famílies i altres centres i col·lectius, on es farà una presentació institucional del Projecte  i una projecció dels Curtmetratges d’ASPACE-Badalona, AREMI Lleida i també es farà la projecció del Curtmetratge d’Animació de ASPACE-Poble nou,  amb un posterior col·loqui final obert a tothom. Aquest acte final tindrà lloc el proper divendres dia 28 d’abril a les 11h al Centre Cívic la Salut de Badalona.

Hi esteu tots convidats a l’acte de presentació.

Categoria:
Institucional