NOVA INCORPORACIÓ A L'EQUIP DIRECTIU

El passat dia 2 de novembre, es va incorporar a Aspace la Sra. Elena Puigdevall Grau que assumirà la Direcció l’Àrea de Serveis de Salut.  És Llicenciada en Psicologia per la URL- Blanquerna, Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Santa Madrona (UB), Màster en Salut Pública per la UPF, Màster en Administració i Gestió d’Infermeria, i Màster en Infermeria Psicosocial i Salut Mental per la Universitat de Barcelona. També actualment  està cursant l'Executive Master in Business Administration (EMBA) a ESADE.

És una professional amb experiència en l’organització i gestió de serveis sanitaris, amb més de 12 anys d’experiència en el desenvolupament del Sistema Sanitari Públic Català a l'Institut Català de la Salut i al Servei Català de la Salut. Compta amb experiència en planificació de nous serveis, contractació pública i avaluació de serveis sanitaris. En la seva trajectòria en el CatSalut ha gestionat la negociació contractual anual amb més de 50 empreses d’especialitats diferents (salut mental, rehabilitació, teràpies respiratòries domiciliàries, hemodiàlisi i transport sanitari). A l’hora de treballar destaca pel seu pensament global, visió estratègica interna i externa, així com la seva orientació a la creació de valor. 

La Dra. Anna Fornós Barreras, seguirà com a metgessa de la seva especialitat en la tasca assistencial que venia fent fins ara en serveis com l’Escola, Consulta Externa i CDIAP i tanmateix col·laborarà amb l’Elena Puigdevall en el traspàs d’aquells temes de coordinació-gestió que assumirà l’Elena.

Estem contents d’aquesta nova incorporació a l’Equip Directiu de l’entitat.