MOLTES FELICITATS I MOLTES GRÀCIES

Aquest cap de setmana els dos equips d’Aspace Camina han participat per quarta vegada en la Trailwalker d'Oxfam Intermón 2019, a Girona. Enguany els nostres equips han estat format per 11 professionals: la Maria, la Meri, la Jessica, l’Adri, l’Àngel, Joan, el Miquel, l'Anna, la Irene, la Marta i la Jenny, i un usuari del centre de teràpia ocupacional de Badalona, en Ferran.

Han realitzat un recorregut de 100 kilòmetres en 27 hores, un repte esportiu i solidari. Els nostres equips han caminat per una bona causa, en la lluita contra la pobresa i en solidaritat amb aquells pobles de l’Àfrica que no tenen aigua.

Ha estat un cap de setmana ple d’emocions, esforç, superació i companyonia. En aquesta edició han pogut participar fins a 20 usuaris i usuàries d’altres centres d’Aspace i del servei de Respir, en alguns trams, acompanyant en diverses etapes de la Trailwalker als caminants dels equips d’Aspace Camina.

Volem agrair als caminants dels dos equips Aspace Camina el seu gran esforç i solidaritat, en representació de la nostra entitat, als equips de suport que els han mimat i cuidat durant tot el recorregut, a l’equip de bombers d’Àlaba pel seu suport en l’acompanyament dels nostres usaris, als professionals d'Aspace, als usuaris i monitors del servei de respir d’Aspace, a les famílies que ens heu donat el vostre caliu, i al suport en el patrocini de Ipsen Pharma, perquè tots vosaltres ens heu aportat cohesió, alegria, entusiasme i força, i sense vosaltres tot això no hagués estat possible.

Categoria:
Institucional