L'IEB PARTICIPA DE LES NOSTRES SESSIONS D'ESPORT PER A TOTS

Durant les últimes setmanes, estudiants del Grau Superior de Condicionament Físic de l'Institut de l'Esport de Barcelona, han participat de les sessions d'Esport per a Tots

Aquestes últimes setmanes, diferents grups d'estudiants de l'IEB, han visitat les instal·lacions de la Fundació Aspace Catalunya. En aquestes visites, han pogut observar les activitats que duem a terme amb les persones usuàries dels diferents centres de l'entitat. Per altra banda, els estudiants han participat activament en les sessions d'Esport per a Tots, dissenyant una activitat i posant-la en marxa.
 
Valorem molt positivament aquesta experiència, ja que creiem que és important que futurs professionals del sector de l'activitat física coneguin, ja des de la seva etapa formativa, les necessitats específiques dels diferents col·lectius que formen part de la societat.
 
A més, gràcies a aquesta iniciativa, les persones usuàries de l'entitat, no només van dur a terme activitats dissenyades per a millorar la seva condició física, sinó que van treballar la socialització. Una experiència enriquidora per ambdues parts!

Categoria:
Esport